8 Sport kaupan tilaus- ja maksuopas


1. Yleistä


Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat 8 Sport Oy:n (jäljempänä "8 Sport") ylläpitämää verkkokauppaa osoitteessa www.8sport.fi (jäljempänä "verkkokauppa"). Ehdot koskevat kaikkia verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia ja toimituksia. Tilauksen tekemällä asiakas hyväksyy nämä ehdot. Verkkopalveluissa asiakkaan henkilötietoja käsitellään tietosuojalainsäädännön ja 8 Sportin asiakasrekisterin tietosuojaselosteen mukaisesti.


Kaikki tuotteidemme hinnat sisältävät lain edellyttämän 24% arvonlisäveron, ja esitämme ne aina euroissa. Hinnat, jotka näet täällä, ovat voimassa vain, kun tuote lähetetään Suomeen. Huomaathan, että hintoihin ja toimitusehtoihin saattaa tulla muutoksia, ja kansainvälisille tilauksille toimitusmaksu määräytyy tapauskohtaisesti. Kun tilauksesi on vastaanotettu, ilmoitamme sinulle pikaisesti tarkemmat toimitusajat ja -kulut.


Meiltä löydät Suomen kattavimman valikoima Bauer jääkiekkovälineitä. Joskus saattaa kuitenkin käydä niin, että tietty malli, koko tai väri ei ole heti saatavilla. Ota rohkeasti yhteyttä, niin pyrimme löytämään sinulle toivomasi tuotteen.


Arvostamme myös pieniä yksityiskohtia asiakaspalvelussamme; esimerkiksi pienosat, kuten ruuvit, voimme lähettää nopeasti ja vaivattomasti kustannustehokkaasti minne tahansa Suomessa.


Jos jonkin tuotteen hinta on virheellinen teknisen vian, inhimillisen erehdyksen tai painovirheen johdosta, tai jos varastosaldomme on epätarkka tilaushetkellä, 8 Sport pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotetta. Mikäli näin tapahtuu ja olet jo saanut tilausvahvistuksen, otamme sinuun heti yhteyttä. Tällöin voit joko peruuttaa tilauksesi tai, mikäli mahdollista, tarjoamme sinulle vaihtoehtoisen tuotteen, jos alkuperäinen ei ole saatavilla.


2. Tilauksen tekeminen


Tilaus katsotaan tehdyksi, kun asiakas on lähettänyt tilauksen verkkokaupan kautta ja saanut tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Tilauksen tekeminen edellyttää, että asiakas on tutustunut ja hyväksynyt nämä toimitusehdot. Kun tilaus on maksettu, se siirtyy käsiteltäväksi, eikä tilausta voi enää muuttaa. Verkkokaupalla on oikeus olla hyväksymättä tilausta syytä ilmoittamatta. Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen myös selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.


Ostamalla verkkokaupasta tilaaja hyväksyy, että verkkokauppa lähettää tilaajalle kirjepostia, sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Mikäli kysymyksessä on joukkue tai seuratilaus ota yhteyttä shop@8sport.fi


3. Hinnat ja maksutavat


Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät sisällä toimituskuluja, ellei toisin ole mainittu. Maksutapoina hyväksytään yleisimmät luottokortit sekä muut verkkokaupassa erikseen mainitut maksutavat. 


Verkkokaupassa seuratilaukset maksetaan ennakkomaksuna tai maksuehdolla, yksittäiset kuluttajat maksavat tuotteet tilattaessa.


Maksutavat

Maksupalveluntarjoaja

Zettle

Mobile Pay

Verkkopankit


4. Toimitusaika ja toimitushinnat


Toimitamme tuotteita vain Suomen sisällä. Toimitusaika vaihtelee tilauksen ja toimitustavan mukaan, mutta pyrimme lähettämään tuotteet asiakkaalle seuraavana arkipäivänä tilauksen vahvistamisesta. Mikäli toimituksessa ilmenee viivästyksiä, ilmoitamme siitä kahden vuorokauden kuluessa. Mikäli sinulla on kiireellinen tilaus ota yhteyttä 050 353 4198 tai sähköposti shop@8sport.fi


Toimituksesta perimme 10 euron maksun, mikäli tilauksesi summa jää alle 100 euron. Kaikki yli 100 euron arvoiset tilaukset lähetämme ilman toimituskuluja. Pienemmät erikoistilaukset, kuten vaikkapa yksittäinen kypärän ruuvi, käsittelemme erikseen. Olethan tällöin yhteydessä meihin täyttämällä tilauslomakkeemme, niin neuvottelemme sopivan maksujärjestelyn kanssasi.


5. Palautusoikeus kuluttaja-asiakas


Etäkaupassa kuluttaja-asiakkaalla on 14 vuorokauden maksuton vaihto-/peruuttamisoikeus, joka koskee myös virheettömiä tuotteita. Peruuttamisoikeus ei kuitenkaan koske käytettyä, likaantunutta tai hajun saanutta tuotetta (Kuluttajansuojalaki: 6 luku, 16 §), eikä yksilöllisesti esim. numeromerkattua tuotetta. Verkkokaupan asiakkailla on 14 vrk peruuttamisoikeus avaamattomille, kokeilemattomille tuotteille. 14 vrk peruutusaika alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen lähetyskulut maksaa asiakas, tuote pitää palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan. Noudata huolellisesti palautusohjeita palauttaessasi tuotteita, niin sinulle ei tule palauttamisesta ylimääräisiä kustannuksia.


5.1 Palautusoikeus yrittäjä-asiakas


Kun yritys ostaa tuotteita tai palveluita toisesta yrityksestä, kyse ei ole kuluttajakaupasta vaan tavallisesta kaupankäynnistä yritysten välillä, johon sovelletaan yleisiä sopimusoikeudellisia periaatteita. Kuluttajansuojalakia ei siten sovelleta yritysten välisessä etämyynnissä.

Yritysten välisiä sopimuksia säätelevät sen sijaan kauppalaki ja laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista (oikeustoimilaki). Myös kansainvälistä kauppalakia voidaan soveltaa yritysten keskenään käymässä etämyynnissä. Yritysten välisessä kaupassa pätee siten samat perussäännöt kuin muissakin sopimuksissa, joissa vallitsee sopimusvapauden periaate. Sähköisten menettelyjen käyttö ei muuta tätä tosiasiaa ja sähköinen sopimus on samassa asemassa kuin perinteinenkin sopimus.


Etäkaupassa tuotteen ostaminen yritysten välillä merkitsee sopimuksen tekemistä, eikä sopimusta voi kumpikaan osapuoli yksinään muuttaa. Kauppaa ei siis voi yleensä perua. Jos asiakas havaitsee tuotteessa virheen tai se on virheellisesti toimitettu, siitä täytyy tehdä kirjallinen reklamaatio 8 vuorokauden aikana. Aika alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen lähetyskulut maksaa asiakas, tuote pitää palauttaa alkuperäisessä

pakkauksessaan käyttämättömänä. Noudata huolellisesti palautusohjeita palauttaessasi tuotteita, niin sinulle ei tule palauttamisesta ylimääräisiä kustannuksia.


6. Palautusohjeet


Voit palauttaa ohjeita noudattaen avaamattoman ja käyttämättömän tuotteen, mukana alkuperäinen ostokuitti, jolloin verkkokauppa hyvittää tuotteen sinulle, ja voit halutessasi tehdä uuden tilauksen.


Asiakkaan tulee välittömästi tilauksen vastaanottamisen jälkeen tai viimeistään 7 päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta tarkistaa tilauksen kunto ja tilatut tuotteet. Palauta myös viallinen tai virheellinen tuote palautusohjeiden mukaisesti.


Tuotteen voi palauttaa 8 Sport Oy, Kuitinmäentie 26, 02240 Espoo. Palautus on asiakkaan vastuulla ja kustannuksella ellei tuote ole vahingoittunut tai väärin toimitettu tuote.


7. Reklamaatiot


Mikäli tuote on viallinen tai se ei vastaa tilaamaasi, ota yhteyttä 8 Sportin asiakaspalveluun mahdollisimman pian. Reklamaation yhteydessä asiakkaan tulee ilmoittaa tilausnumero ja kuvailla havaittu virhe tai puute. Jos tuote menee valmistajan takuun alle eikä valmistajalla tai 8 Sport Oy:llä ole toimittaa samaa/vastaavaa tuotetta tilalle, pidätämme oikeuden toimittaa oston arvoisen lahjakortin tilaajalle.


8. Yksityisyyden suoja, henkilötietojen käsittely ja rekisterinpitäjän vastuu


Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta, paitsi lainsäädännön niin vaatiessa. 

Kun asiakkaana teet tilauksen 8 Sportin verkkokaupassa, annat meille luottamuksesi kohdella henkilötietojasi asianmukaisella huolellisuudella. Vastuu näiden tietojen käsittelystä on meillä, rekisterinpitäjänä, ja sitoudumme noudattamaan henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) sekä Suomen kansallisen lainsäädännön vaatimuksia. Tämä velvollisuus sisältää tietojen lainmukaisen, oikeudenmukaisen ja läpinäkyvän käsittelyn varmistaen, että toimintamme on aina rekisteröidyn eli sinun etujesi ja oikeuksien mukaista. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, toimitukseen, ja siinä määrin kuin se on tarpeellista näiden palveluiden tarjoamiseksi.


9. Muutokset tilaus- ja toimitusehtoihin


8 Sport pidättää oikeuden tehdä muutoksia tilaus- ja toimitusehtoihin. Voimassa olevat ehdot löytyvät aina verkkokaupan sivuilta.


Asiakaspalvelu


Onko sinulla kysyttävää? Autamme mielellämme! Tarvitsetko vastauksen heti?

1. Lähetä meille sähköposti shop@8sport.fi


2. Soita asiakaspalveluumme:


Aukioloajat: ma-to 11-16


Puhelinnumero: +358 50 353 4198


Pyrimme vastaamaan yhteydenottoosi kahden arkipäivän aikana. Vastaus lähetetään anta-maasi sähköpostiosoitteeseen. Jos asia on kiireellinen, otathan yhteyttä puhelimitse.


Tilaus- ja toimitusehdot tarkastettu 15.03.2024